BEST informerar om sommarkurser

För dig som är sugen på att ta en kurs utomlands i sommar kommer organisationen BEST Stockholm (Board of European Students of Technology) att informera om sina sommarkurser för KTH-studenter nu på torsdag den 7:e mars kl 17:15. Föreläsningen tar cirka en timma och hålls i sal E31 på Campus Valhalla.

On Thursday the 7th of March we will hold a presentation session about BEST courses.

We will explain what they are and why they are such a great opportunity to travel easily and to see Europe. There will also be several people there who have attended BEST courses before and they will share their experiences.

Besides from this we will provide coffee and snacks and share tips and tricks on how to a write a good motivation letter.

Mer info om eventet finns på Facebook och info om BEST Stockholm hittar du på deras hemsida. En översikt över de kurser som BEST anordnar hittar du här.