INGEN titel

Vad roligt att du hittat hit även idag! Trots dagens fullspäckade schema med övningar, föreläsningar, caps-skola och safari. Dagens krönika hoppas kunna ge dig en ny syn på mottagningen, få dig att se mottagningen i ett annat ljus. Författaren till dagens krönika är ständigt glad, hon brinner för Mottagningen och hon älskar vanilj! Som du säkert förstått så har INGEN skrivit dagens krönika.

Bilder fladdrar förbi, för många av oss är det välkända bilder, bilder som föreställer aktiviteter som förberetts i vad som för mig känts som en evighet. Bilder som även påminner om när jag själv var n0llan på min egen mottagning för 2 år sedan. Men för er, ni som är på bilderna är det helt nytt. Det föreställer människor fulla av energi och glädje, men med en antydan till nervositet. Kanske för att detta är starten till ett helt nytt kapitel i era liv. Mottagningen började för tre dagar sedan och jag vet att de första dagarna nu varit intensiva och ganska så tradiga att ta sig igenom. Långa lektionstillfällen som vid varje slut tycks följas av en ny. Jag kan bara säga att idag är början till den del av Mottagningen som är lite bättre, idag börjar de verkliga sektionsaktiviteterna. Det är idag vi ska visa er vad sektionen verkligen består av och är uppbyggd med. Vilka underbara människor som bygger upp IN och som jag hoppas att ni vill bli en del av.

Jag heter Ingrid och är Mottagningsansvarig i årets mottagning. Jag ska börja mitt tredje år på kandidat programmet Informations- och Kommunikationsteknik. Man kan säkert tro att man på denna post behöver vara ansvarig, ordningsam och strukturerad. Men för alla er som inte besitter dessa kvalitéer kan jag säga, det är inte kört!

Jag tror att jag numera är känd som “tjejen som alltid lägger ifrån sig telefonen och sedan går iväg utan den”, eller “hon som aldrig svarar när man ringer”. Kan dessutom tilläggas att denna uppfattning även delas av min familj. De når mig fortare om de ringer via en kompis telefon vilket kan vara ganska så pinsamt att erkänna men så är fallet. Jag kan skatta mig tacksam som har en så stabil vice på min post, som håller ordning och kan samordna mig. Tack Mikaela, du är Någon man kan lita på! Om jag vore Batman vore du min Robin, om jag vore ying vore du min yang och om jag vore glass så vore du min sommar.

Och vad vore en sommar utan glass? De går hand i hand. Oftast har alla dessutom en favorit. Men tänk dig när du står där framme vid disken och ska välja, då är valet inte lika enkelt. Oftast baseras beslutet antingen på vad du känner för för tillfället eller en mängd andra faktorer som väder och humör. Om man inte vet vad man ska välja står oftast valet mellan de klassiska smakerna vanilj eller choklad. Av dessa är vanilj det mest optimala. Vanilj passar till allt och kan lätt kombineras med andra smaker. Om du ser Mottagningen som vanilj kan du se sektionens nämnder som olika tillbehör och smaker. Mottagningen finns där som en stabil grund för alla och introducerar dig in i studentlivet och allt vad det har att erbjuda. Olika nämnder tilltalar olika personer och endast du själv kan göra blandningen. Därför uppmanar jag er alla att vara med under dessa två veckor. Låt dig introduceras. Låt dig välkomnas. Och låt dig hitta dig själv bland smakdjungeln.

Signatur Ingrid