Början av slutet, slutet av början

Det har återigen blivit dags för tjejen som gjort de gångna veckorna möjliga. Tjejen som offrat sömn och fritid för att du ska få en så bra mottagning som möjligt. Vi lämnar gladeligen över ordet än en gång, till vår kära mottagningsansvarige. Vår glada, härliga, underbara Ingrid Sörensen.

Slutet närmar sig, slutet av resultatet efter månader av planeringsarbete. Slutet av tre veckor, tre roliga, härliga, festliga och alldeles, alldeles underbara veckor. Jag hoppas att du har haft minst lika roligt som jag. Jag hoppas att du, precis som jag, fått lära känna nya underbara människor, skapat nya härliga minnen och helt enkelt haft sjukt roligt.

Jag minns fortfarande hur jag som nyvald mottagningsansvarig började fundera på hur årets mottagning skulle se ut. Vad jag skulle göra annorlunda från förra året, allt det nya jag skulle införa och hur bra det skulle bli. Vad jag dock aldrig insåg var hur mycket tid, svett och tårar det skulle kosta mig. Men all den tiden, den svetten och alla de tårarna har det helt klart varit värt. Att få dela denna underbara glädje de gångna veckorna med er alla. Det har varit helt underbart och det är med vemod jag sitter här inför slutet av mottagningen. Men vad passar bättre än att avsluta mottagningen 2013 i sann Kistaanda? Med en storslagen gasque!

Känslorna inför ikväll är dock blandade. Lättnaden över att allt gått så bra som det gjort. Glädjen ni alla spridit under veckorna, en glädje som fortfarande finns kvar inom mig. Och även sorgen som finns där över att mottagningen lider mot sitt slut.
Det må vara slutet av mottagningen, men det är fortfarande bara en början, början på ett nytt studieår, med nya studiekamrater. Början på en ny tid tillsammans. Jag vill återigen tacka er alla för att ni gjort mottagningen så fantastisk som den varit och till dig som är ny, vill jag återigen välkomna, välkomna Dig till KTH, välkommen till KTH-Kista och framförallt välkommen till oss i IN-sektionen. Din resa börjar nu.

Med öppna armar, välkomnar vi ikväll, början av slutet och slutet av början!

TACK!

Ingrid Sörensen
Mottagningsansvarig 2013

Signatur Ingrid