Välkommen till ett nytt år med IN-sektionen!

För er som missade n0llegasquen igår, ni undrar säkert vem dagens krönikör är. Varför påstår sig han vara TraditionsMästare, det är ju Patrik som är? Under de gångna veckorna har ni endast sett denne karln gömd bakom schmeck och solglasögon, tills han lät det falla igår för att visa sitt riktiga jag – sektionens egentliga TM. Vi snackar alltså om styrelsens sista – men inte minsta – medlem, som nu är back in business för att driva sektionen och TMEIT framåt. Vi vill gärna presentera stolt författaren bakom denna Mottagningens sista krönika, som ni förmodligen känner igen som MagicINverter – varsågod Vilho Jonsson!

Nu är Mottagningen över för denna gången. Det har varit en fantastisk resa fylld med lajbanlekar, fantastiska fester och utomordentlig underhållning. Vi har kämpat och skrattat tillsammans. Nu, till slut, kan IN-sektionens fartfyllda färd för att förgylla din studietid under höstterminen 2013 ta sin början.

Igår avslutade vi något storslaget, Mottagningen 2013. Under Mottagningen kondenserar vi hela sektionens arbete till ett par explosivt intensiva veckor. Det är en av sakerna som jag själv finner så fenomenalt med dessa veckor vi just gått igenom – att under vad som såhär i efterhand känns som blott ett ögonblick har vi tillsammans upplevt storslagenheten och bredden i IN-sektionens mission, sektionen för dig.

Storslagenheten slutar inte här, vi har bara börjat. Sektionens nämnder bokstavligen brottas med varandra om tillfällen att arrangera allehanda enastående evenemang, som kommer att aktersegla andra arrangemang med flertalet sjömil. För mästeriernas del kan jag påpeka att ett antal superba sittningar och partypubar väntar. IN-sektionen är ändock en bred sektion och vi har bestämt något för dig, håll ögonen på hemsidan.

Jag vill säga till alla er att Mottagningen är verkligen en av de upplevelser som ligger mig närmast hjärtat här på KTH, och jag misstänker starkt att jag kommer fortsätta att lägga ned min själ i att göra starten på KTH så strålande enastående som det bara är möjligt så länge jag är här. Så som det gjordes för mig ett par veckor under sensommaren 2011, så som vi gjort i år 2013. IN-sektionen tog till sig mig, jag tog till mig IN-sektionen.

Sedan den dagen då jag klev ut ur nya matsalen i Nymble, ut ur mörkret och in i ljuset, som ettan. Sedan den dagen har jag levt och andats IN-sektionen. Det kanske låter en väldigt stor smula överdimensionerat överdrivet (adjektiv är roligt) men sektionen har faktiskt förgyllt min studietid mer än vad jag någonsin kunnat ana. Jag fick höra otaliga anmärkningar och förundringar från mina gymnasievänner, bland annat “Stockholm har ju inget studentliv”, “Palla plugga på KTH, bara drygt folk där ju” – så fel de hade. Om det är någonting jag lärt mig förutom trippelintegraler, induktion och rekursiva funktioner, så är det att vi har ett studentliv, ett förbannat bra ett, för tillsammans uträttar vi stordåd.

Välkomna ut ur mörkret och in i ljuset,
Välkomna till upplysningen,
Välkomna till kunskapen,
Välkomna, till IN-sektionen

Vilho Jonsson
TraditionsMästare 2013