Sjöslaget i helgen – här är all info

Så här inför helgen är det väl knappast någon som har missat att det närmar sig en av årets stora studentfester – Sjöslagetsom i år går av stapeln för 20:e året i rad! Det är länge även för oss som är gamla i sektionen… för oss som ska åka öppnar biljettuthämtningen klockan 16:00 i Siljaterminalen (Värtahamnen, T-bana Gärdet) på söndag (den 6/10) och fartyget kommer åter klockan 18:15 dagen efter. För de som är extra hardcore och åker dubbelkryss avgår fartyget igen strax därefter och är tillbaka först på tisdag!

Om du vill åka på Sjöslaget men ännu inte har köpt biljett – misströsta inte! Det finns enstaka exemplar av de dyrare hytterna kvar att boka från Silja och på Facebook-eventet annonserar folk ideligen efter hyttkamrater på grund av avhopp i sista stund, i vissa fall under originalpris. Håll utkik där om du vill åka med!

Förutom kryssen finns det en rad evenemang inför Sjöslaget som givetvis är öppna för alla, även om det i vissa fall finns begränsat med plats (klicka för mer info):

  • SjöslagsPUB – fredag den 4/10 från kl 17 i Konsulatet, Fysiksektionen KTH (gratis inträde, ej anmälan)
  • Sjöslagssittning – lördag den 5/10 kl 18 hos NF KM, SU (120/80 kr, fullbokat, reservlista finns)
  • Sjölliz – söndag den 6/10 kl 10 (ja, på morgonen) på Nymble i arrangemang av F.E.ST. PrU och Handels ZillizSällskap (100/50 kr, inte fullt ännu)
  • SjöslagsCAPS – söndagen den 6/10 kl 11 på Hyllan i Nymble (anmälan i 2-mannalag på plats före 10:45)

OBS! För att delta i SjöslagsCAPSen måste man också vara anmäld till Sjöslaget. Däremot går det förstås bra att titta på!