Mottagningen, en vision som INGEN annan

Hejsan, jag heter Jacob Arvidsson och är 2014 års INitiationGENeral.

Mottagningen för mig är någonting speciellt, ett tillfälle för folk att hitta sin plats i en ny vardag och möjligheten till en bra start på ens studier. Mottagningen var inte bara en otroligt viktig del vid inkörsporten till mina studier och ett socialt liv utan även någonting som haft stor betydelse år efter år.

IN-sektionen har en bra mottagning men hur bra den än är, går den att förbättra. Jag har en vision om mottagningen, där n0llan kan känna att fadder är personer som finns där för en. Att mottagningen är en plats man känner sig trygg trots all mängd ny information och förvirring. Mottagningen ska vara en plats där n0llan såväl som fadder har roligt tillsammans.

För att åstakomma dessa förbättringar vill jag aktivt jobba för att fadder ska få möjligheten att ta del av ledarskapsutbildning. Jag vill göra det omöjliga och få kommunikationen att flöda. Dessutom vill jag att sammarbetet mellan mux och fadder ska vara mer intimt än tidigare. Min idé är att fadder inte bara ska hålla större ansvar utan även kunna ta fördel av diverse roliga aktiviteter. Allting ifrån chill, film och sykvällar innan mottagningen till en n0llanfri kväll under mottagningen med aktiviteter så att fadder kan slappna av utan att tänka på ansvaren.

Jag vet att det finns många förutom mig som håller den första tiden innan studierna börjar kärt och det är där en av mina största förhoppningar ligger. Jag vet att om IN-sektionens mottagning ska bli så bra som möjligt kan man inte bara följa en vision. Istället vill jag ta hjälp av er sektionens medlemmar och skapa den bästa mottagningen tilsammans. Hurvida det är som fadder, doqumenterare eller mux kommer all hjälp att vara uppskattad. Till att börja med vill jag ta tillfället i akt och uppmuntra er som vill söka till MUX att klicka på den här länken.