Sök till Fadder

Tiden är kommen! Rekryteringen för faddrar inför årets mottagning startar nu, och med det har Mottagningen några ord att delge.

Mottagningen må kännas som en evighet ifrån, det är ju faktiskt en hel sommar kvar. Trots det är planeringen i full rulle och vi har en fantastiskt egagerad MUX-grupp som jobbar för att allt ska vara lyckat när de nya n0llan kommer till Kista. Men en mottagning är ju inte bara MUX som planerar saker, en mottagning består ju också av faddrar. Som Fadder skall man vara där och hjälpa n0llan igenom 3 veckor utav mottagning. För att man som Fadder skall få ha roligt under Mottagningen med n0llan så kommer Fadder få möjlighet att delta på en rad roliga aktiviteter för att värma upp! Inte minst FadderINternatet den 24-25 maj!

Anmälan till Fadder & Doqumenterare tar du dig till här.