Utbildningsråd och panelutfrågning av KTHs ledning – 13/5

Att säkerställa kvaliteten på våra utbildningar och påverka KTH i utbildningsfrågor är en av kårens och sektionens huvuduppgifter – nu är det dags att grilla KTHs ledning på svar, om så inte bokstavligen. Den 13:e maj kommer panelutfrågningen “Grilla KTH” att äga rum i Kröken på Nymble, från 16:45 serveras lättare mat och själva utfrågningen börjar 17:30. Utfrågningen följ av ett utbildningsråd.

Oavsett om du är SNO, PAS, förtroendevald eller bara en intresserad student så är du välkommen – anmäl dig här!

Här är lite mer detaljerad INfo från THS chefer för utbildningsinflytande:

Nu är terminen strax slut och då tänkte vi att vi avslutar med något riktigt kul. Häng på alla, sittande, avgående och nya, så blir det ännu roligare!

Från 16.45 fram till strax innan 17.30 serveras det lättare mat i Kröken på Nymble. 17.30 kommer panelutfrågningen ”Grilla KTH” att dra igång och då kommer vi sitta i publiken. THS-U håller i eventet, så Cheferna för Utbildningsinflytande kommer vara ansvariga, och det kommer bli många kluriga frågor till KTHs ledning, samt förhoppningsvis många bra svar.

Efter panelutfrågningen kommer vi tas oss tillbaka i Kröken där vi kommer presentera lite verktyg som vi hoppas kommer hjälpa till med överlämningen för oss alla, samt ett koncept för utbildning av SNO och PAS, vilket kommer dra igång i höst. Förhoppningsvis blir detta inte allt för långdraget utan vi har lyckats göra det begripligt.