Kistan är för alla studenter – inte bara sektionsmedlemmar!

På grund av pågående arbeten i Kistan 2.0 har den inte stått olåst och tillgänglig för alla studenter under normala öppettider. Detta har tyvärr gett upphov till ryktet att enbart sektionsmedlemmar får använda lokalen för att värma mat och äta, eftersom bara sektionsmedlemmar kan larma av lokalen i nuläget.

Alla studenter får självklart använda Kistan 2.0 för att värma och äta sin lunch. Man behöver inte vara sektionsmedlem. Just nu är det tyvärr av säkerhetsskäl inte möjligt att låta lokalen stå olåst när baren är obemannad. Därför finns sektionsaktiva på plats minst mellan kl 12-13 som låser upp lokalen och säljer snacks, läsk, plastbestick och liknande.

När säkerheten är löst kommer lokalen att vara öppen för alla studenter mellan kl 08-17, måndag-fredag utom helgdagar. Vi jobbar förstås för att detta ska lösas så skyndsamt som möjligt. Kontakta oss gärna om du har frågor eller synpunkter kring detta!

Comments are closed.