Sektionsmöte #6 (Val-SM) – 10-11/11

Det har blivit dags att välja sektionens förtroendevalda för 2015! Det har kommit in ett antal nominerade och eftersom Val-SM brukar bli ett långt möte har vi delat upp det i två delar i år. Du väljer själv om du vill gå på bara ena delen, men vi rekommenderar naturligtvis att gå på båda!

Val-SM del 1 äger rum på måndag den 10:e november kl 17:45, del 2 äger rum på tisdag den 11:e kl 17:45 – dagen efter, alltså. Båda två i Sal A. Anmäl dig nedan för gratis mat. Preliminära möteshandlingar hittar du här – där framgår bland annat vilka poster som väljs på vilket möte. Motionsstopp är den 2:a november kl 23:59, skicka ev. motioner hit.


English

The time has come to elect the chapter’s electees for 2015! There are a number of candidates for the various positions, and because Val-SM is typically quite lengthy, it’s been split into two parts this year. It’s up to you if you wish to attend just one of them, but we naturally recommend attending both!

Val-SM part 1 will be held on Monday, November 10th at 17:45, part 2 on Tuesday, November 11th at 17:45 – the following day. Both will be in Sal A. Sign up above and we’ll make sure there’s food for you! Preliminary minutes (in Swedish) may be found here. The minutes also show which positions are elected during which meeting. Any proposals must be submitted before November 2nd, 23:59. Please send your proposals here.