Q-LAN den 6/3 – 8/3

Då var det dags för QLAN igen!

Kom och spela spel, delta i turnering som kommer hållas och avnjuta en kall öhl med vännerna medans ni spelar!
Det kommer att vara fokus på PC spel som tidigare lan.

Tävlingen kommer troligtvis vara ett spel något flum spel där alla har en ungefär lika stor chans. Spelet kommer troligtvis också vara oannonserat tills det är dags för turneringen!

Tyvärr är det så att vi måste utrymma lokalen mellan kl 3-6 då vi säljer alkohol och KTH regler. Vi har än så länge inte ordnat någon plats att spendera dessa timmar. Men i höstas löstes det med välbehövlig sömn för vissa eller vidare lanande och skön stämning hos folk i gallerian.

OBS!!
Detta är inte ett pubevent, utan ett LAN där man kan dricka öhl samtidigt. Tanken är alltså att man främst ska spela spel, INTE supa i baren. Detta då datorer och elektronik är dyrt och någon kanske blir ledsen i ögat om denne plötsligt för en öhlkyld processor.

Facebook event

English

It’s time for QLAN again!

Come and play games, participate in the tournament which will be held and enjoy a cold beer with your friends while you play!
Just as previous lans the focus will be on PC games.

The contest will most likely be a game where everyone has about the same chance on success. The game will most likely also be unannounced until the tournament starts!

Unfortunately we have to leave Kistan between 03 and 06 since we sell beverages and because of the rules of KTH. So far we haven’t arranged a place where we can be during that time, but, during the autumn it was solved with well needed sleep for some or with continued gaming and some good time together with people that lives in gallerian.

N.B.

This is not a pub, but a LAN where you can drink beer while gaming. The plan is that everyone should mainly play games and not drink in the pub, since computers and electronics is expensive and maybe someone might get sad if that someone accidentaly spills beer in their computer.