Sök till projektledare för KAM 2016

Sök till projektledare för KAM 2016!

Kista Arbetsmarknadsdag är en av sektionens största event som hålls varje år, andra onsdagen i februari. För 2015 så fyllde KAM 10 år, hade 24 deltagande företag och en projektgrupp bestående av ett dussin studenter. Dessutom deltog många funktionärer på dagen också.

Den förtroendevalda posten som projektledare innebär att du får förtroendet av sektionens medlemmar att leda projektet. Ditt arbete med arbetsmarknadsdagen börjar i maj och ökar successivt under hösten fram till i februari då den hålls. Ansvaret som projektledare innebär att du ser till att rekrytera projektgruppen och leda. Posten kräver att du är en ansvarstagande person, är duktig på att planera och kan kommunicera. Tillsammans med näringslivsnämnden representerar du sektionens medlemmar i Kista mot företag på ett professionellt sätt. Du får bland annat driva vidare sektionens samarbete med ett flertal företag såsom Ericsson, Handelsbanken IT och Slagkryssaren.

Arbetet kan utföras på sidan om av studierna och tidigare års projektledare kommer finnas till hands för att förbereda dig för din roll. Arbetet du utför ger dig många kontakter i arbetslivet och ger en bra insikt i hur stora projektarbeten utförs, samt du får en förståelse för hur IN-sektionen arbetar. Som projektledare möter du även näringslivsansvariga från de andra sektionerna på THS.

Är du intresserad? Skicka ett mail till kam@insektionen.se där du berättar lite om dig själv. Projektledare för KAM 2015 kommer gå igenom ansökningarna och återkomma. Valet görs sedan på kommande sektionsmöte den 11 maj 18:00. Du kan välja att kandidera till posten direkt på mötet också utan att skicka ett mail, men det rekommenderas att först prata med årets projektledare.

Sök nu!

Paul Coada
Projektledare KAM2015
kam@insektionen.se