LAN 0x1b den 18/9-20/9

Har skolan börjat igen? Är du redan uttråkad? Kom på lanet i helgen och låt ITK rädda er från att dö av uttråkning!

På lanet kommer det att hållas en CS:GO turnering, för hela lag (5 vs 5) och andra diverse on-demand turneringar. Förutom det kommer det spelas filmer, brädspel och mycket annat kul! ITK utlovar även massa Smash Bros för upp till 8 spelare åt gången! Det kommer dessutom serveras mat och läsk hela helgen.

English

School just started? Are you already bored? Join ITK during the LAN this weekend and let them save you from the boredoom of death!

During the lan there’ll be a CS:GO tournament for full premade teams (5 vs 5) other small on-demand tournaments. Besides all that there’ll be good movies and a lot of boardgames. Not to mention smash bros! ITK promises Smash for up to 8 players! Food and energydrinks will be sold in the bar the whole weekend.