Öppet i föreläsningssalarna vardagar 08.00-17.00

Öppet i föreläsningssalarna vardagar 08.00-17.00

ICT-skolan kommer att på prov hålla föreläsningssalarna öppna på vardagar 08.00-17.English00.

Vi kommer att pröva detta från den 1/10 till den 20/12 och därefter utvärdera om det har fungerat bra. Det är viktigt att alla hjälps åt att hålla rent och snyggt i våra lokaler och att alla följer de regler som finns som t.e.x att inte äta i föreläsningsalarna Självklart är att bokade föreläsningar/lektioner har företräde. Står en föreläsningssal däremot tom är det fritt fram att sitta där och studera. Självklart är att man håller man ned ljudnivån så att alla har en chans att få lugn och ro.

Om det blir problem med nedskräpning, skadegörelse, eller att man äter i föreläsningssalarna så kommer vi att låsa salarna igen omgående.

English
Open in the lecture halls weekdays 08.00-17.00

ICT-school will try to keep the lecture halls open during weekdays from 8am to 5pm.

The ICT-school will have a tryout period between the 1st of October to the 20th of December where they will keep the lecture halls open and after that evaluate if it worked out well. It is important that everyone helps out to keep it clean and tidy in the facilities and that everyone follows the rules which are in place, for example not to eat in the lecture halls. It’s obvious that booked lectures/classes have priority. Although if a lecture hall is empty then it’s free to use and sit in there to study. As long as everyone keeps the volume down so that everyone can study without getting disturbed.

If it becomes a problem with littering, vandalism or that people eats in the lecture halls, the halls will be locked again immediately.