Exjobbsmässa på KTH Kista

Nu på onsdag den 14 oktober mellan 11:30-15:30 kommer KTH Kista hålla exjobbsmässa för alla studenter i Electrum! Mässan kommer att ha 48 utställare, vilket ger dig chansen att träffa representanter från företag och forskare från ICT-skolan för att ta reda på hur du kan samarbeta med dem med ditt examensarbete!

Information om det de deltagande företagen och mer kan du hitta här!

English

Degree Project Fair at KTH Kista

On Wednesday 14 October 11:30-15:30 KTH Kista will have a degree project fair for the students. The fair will have 48 exhibitors which gives you a great opportunity to meet representatives from the industry and researchers from the School of ICT to find out how you can collaborate with them for your degree project!

Information about the participating companies and more can be found here!