KTH <3 Musikhjälpen

Som många kanske vet så har Musikhjälpen dragit igång, och i år är temat: Ingen ska behöva fly undan klimatet. För att samla in pengar till detta så har studenter från KTH startat en tävling mellan sektionerna för att se vilken sektion som drar in mest pengar till bössan!

Självfallet så vill vi visa att IN-Sektionen är dom mest givmilda på KTH! Så gå gärna in och skänk en slant via INsamlingsbössan för IN-Sektionen!

Facebook event!

English

As some of you may know, has Musikhjälpen started, and this year ‘s theme is: Nobody should have to escape the climate. To raise money for this, some students from KTH has started a contest between the Chapters to see which one gathers in the most money for this cause!

Obviously we want to show that the IN-Chapter is the most generous at KTH! So feel free to give some money through the collection box for the IN-Chapter!

Facebook event!