Bli Fadder 2016

Nu är stunden ni alla har väntat på kommen. Fadderansökan för mottagningen 2016 har äntligen öppnat. Har du varit aktiv inom mottagningen tidigare år, så vet du om allt roligt och spännande som väntar dig i rollen som fadder. Har du inte det, så är det dags för ditt första.
Idag, den 31/3, håller Qmisk i en Fadderpub där du kan anmäla ditt intresse och prata med mottagningstyrelsen och tidigare faddrar lite om vad det innebär att ta på sig ansvaret som fadder.
Intresseanmälan hittar du genom följande länk: bit.ly/INfadder2016
Kom igen det blir kul!

English
The moment you’ve all been waiting for is here. The Fadder-application for the 2016 reception has finally opened. If you’ve participated in previous years’ reception, you know about all the fun and exciting things that await you as a Fadder. If you haven’t, it’s a great time to get involved!
Today, the 31st of March, Qmisk are holding a pub aimed at recruiting new people interested in becoming a Fadder. People who have previously been active in the reception will be there to inform you about what it means to be a Fadder and all of the amazing things that come with it.
Apply for Fadder here: bit.ly/INfadder2016