Kravallen 2016

Sektionen för Industriell Ekonomi har äran att bjuda in dig till den största utomhusfesten som någonsin har existerat på KTH Campus. 1 500 studenter kommer att samlas för att tillsammans, iklädda overaller och frack, dansa sig genom majnatten.

Det spelar ingen roll var du kommer ifrån eller om du är teknolog, jurist, läkare, ekonom eller något annat. Vi välkomnar just dig till en oförglömlig kväll. Med några av Krogsveriges främsta DJs, två barer, en liten överraskning och ett festivalområde fyllt med taggade studenter, har vi som målsättning att göra kravallen till ett minne för livet.

Så för att inte gå miste om något av det största som någonsin inträffat på KTH Campus, attenda eventet, bjud in dina vänner och börja peppa till Kravallen 13 maj 2016.

Biljetter kan köpas på https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=5YG1T97YKMV5B1V

English
The Student Association of Industrial Engineering and Management proudly presents “Kravallen”, the largest outdoor party ever held at KTH Campus. With room for up to 1500 students, awesome DJs and with summer just around the corner, we are sure that this will become a night you’ll never forget.

Don’t miss out on one of Stockholms largest student events, push that attend button, invite your friends and get ready for the best way possible to kick-start your summer!

We’ll see you on May 13!

Tickets can be bought at https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=5YG1T97YKMV5B1V