Sista slägganpuben med QMISK – 21/4

Dags att återigen sälja slut på det vi har kvar av årets Släggan innan vi lanserar den nya på valborgspubrundan på söndag. Så kom förbi Kistan, ta en öl, cider, läsk eller måhända kanske en av årets sista Släggan.

I princip samma stora utbud av drycker som vanligt, och det kommer som alltid gå att köpa sig något gott i matväg.

Puben öppnar kl 17:00 nu på torsdag den 21:a april och platsen är förstås Kistan 2.0.

Facebook event

English
Time to once again celebrate(?) the death of another Släggan before we unveil the new Släggan for the year at valborgspubrundan on sunday. Join us in Kistan, grab a beer, cider, soda or perhaps one of the last of this/last years Släggan.

Mostly the same range of drinks as usual, and like always you will be able to buy something to eat.