Intresseanmälan för deltagande i Stockholm Pride 30/7

Sommar, sol och semester – varför inte toppa det med Pride? Som bekant sedan tidigare, kommer vi i IN-sektionen att delta i årets upplaga av Stockholm Pride Parade med ett hejdundrande bidrag, eftersom vi också älskar och är stolta över mångfalden i vårt samhälle.

Är du intresserad av att delta i paraden? Fyll i det här formuläret så får du mera information sen på mailen

English
Summer, sun and vacation, why not make it even better with Pride? As earlier, we in the IN-chapter will participate in this year’s Stockholm Pride Parade with a great contribution, since we also love and are proud over the diversity in our society.

Are you interested in participating in the parade? Fill out this form and you will get more information on the email.