NØllegasquen – 10/9


När mottagningens prövningar och festligheter är till ända, ställs nØllan inför den sista akten, NØllegasquen. Denna ceremoni är vad hela mottagningen leder upp till, den punkten då nØllan upphöjs till ettan, om denne är värdig.

En spektakulär fest med mycket mystik och skratt utlovas. Är det något event under mottagningen som du inte vill missa, så är det detta. Till skillnad från de tidigare sittningarna under mottagningen, så är denna vad man kallar en finsittning. Det innebär att både gäster och personal klär upp sig fint och visar på sina mest eleganta gasquekunskaper som de samlat på sig.

Tid och plats

Tid: Kl 17:00 den 10e September börjar förminglet

Plats: Restaurang Puur, Electrum. Efterfesten äger plats i Kistan 2.0.

Anmälan

Pris: 250/200 kr för nØllan

Behöver du speckost så anmäler du det senast 26/8

Anmälan sker hos BiljettMUX i Kistan under luncher eller via följande länk

Anmäl dig här!

http://bit.ly/nollegasque

English
When the trials of the reception are over and the festivities has come to an end, nØllan will be placed in front of the last act, NØllegasquen. This ceremony is what the whole reception leads up to, the moment where nØllan gets elevated to ettan, if it’s deemed worhty.

A spectacular party with alot of mystery and laughter is promised. If there’s any event during the reception that you don’t want to miss, then this is it.
Unlike the other parties during the reception, this is what is called a fancy party. It means that both guests and staff dresses up nicely and show their most elegant gasqueknowledge that they have accrued.

Time and place

Time: 5pm the 10th of September starts the mingle

Place: Restaurant Puur, Electrum. The afterparty takes place in Kistan 2.0.

Registration

Price: 250/200 kr for nØllan

If you need special diets then report it at latest the 26th of August

Registration can be done in Kistan during the lunches by talking to BiljettMUX or by usig this link

Register here!

http://bit.ly/nollegasque