Välkommen till KTH Kista


Grattis till din antagning till KTH!

Du som blivit antagen till en linje i KTH Kista kommer de närmsta åren framöver att vara en kär och viktig del av Sektionen för Information och Nanoteknik, eller lite kortare sagt, IN-sektionen.

För att välkomna dig till KTH och IN-sektionen, så kommer en mottagning att hållas under de två sista veckorna i Augusti som förbereder dig inför ditt första år på KTH. Äldre studenter, som kallas för Fadder och MUX, kommer vara där för dig i vått och torrt för att se till att du får en så bra start som möjligt.

Kl 09:00 är det obligatoriskt upprop i sal A för studenter från program Civilingenjör i Informationsteknik, Högskoleingejör i Datateknik, och Högskoleingenjör i Elektronik och Datorteknik.

Kl 10:00 är det obligatoriskt upprop i sal C för studenter från program Kandidat i Informations- och Kommunikationsteknik.

För mer information, besök http://www.mottagningen.nu. Under Mottagningen så kommer denna hemsida att kontinuerligt uppdateras med alla relevanta schemahändelser och viktig information, så se till att besöka den ofta!

Vi ses den 14e, nØllan!

English
Congratulations to your admission to KTH!

If you have been accepted onto a programme which is given at the KTH campus located in Kista, you will in the coming years be a very dear and important of the Chapter of Information- and Nanotechnology, or the IN-chapter for short.

To welcome you to KTH and the IN-chapter, a two-week reception will be held in August which will prepare you for your first year at KTH. Senior students, who are known as Fadder and MUX during the reception, will be there for you to make sure that you get an as good as possible start.

At 09:00 there will be a mandatory registration in sal A (lecture hall A) for students of the Degree programmes in Information and Communication technology, Computer Engineering, and Electronics and Computer Engineering.

At 10:00 there will be a mandatory registration in sal C (lecture hall C) for students of the Bachelor’s programme in Information and Communication technology.

​For more information, visit http://www.mottagningen.nu​. During the reception, that page will be continously updated with schedule events and important information, so make sure you visit it often!

See you on the 14th, nØllan!