Accenture Tech Innovation Challenge 2016

Accenture Tech Innovation Challenge är case tävlingen där innovation, digitalisering och teknik möter varandra i verkliga case baserat på Stadiums digitala utmaningar. Utveckla er idé till ett koncept med stöttning och feedback från Accentures och Stadiums experter.

Den 17:e november kommer ATIC till Stockholm – Ansök själv eller i lag, spela in en mobilfilm eller skapa en PowerPoint som presenterar dig/er. Missa inte chansen att utveckla din idé till ett färdigt koncept – Ansök idag och var med och tävla om en resa till Nice!Sista ansökan: 11 november.

atic_hemsida

English
Accenture Tech Innovation Challenge is the case challenge where innovation, digitization and technique meats each other in real case based on digital challenges of Stadium. Develop your idea to a concept with support and feedback from experts from Aaccenture and Stadium.

The 17th of November ATIC will come to Stockholm – apply on your own or in a team, record a movie or create a PowerPoint that presents you. Don’t miss the opportunity to develop your idea to a finished concept – apply today and take part and have a chance to win a trip to Nice! Last application day: 11th of November.