Torsdagspub med QMISK – 8/12

Då var det återigen dags för Torsdagspub med Qmisk bakom baren. Eftersom det är terminens näst sista Torsdagspub så kommer vi att göra absolut ingenting utöver det vanliga, så det blir en trevlig Torsdagspub, med mat och god dricka.

Vi kommer att som vanligt att servera mat och baren är självklart öppen för den som söker släcka sin törst med öl, cider, vin, sprit eller (och) läsk.

Facebook event

English
Now its time agian for yet another Thursdaypub with Qmisk behind the bar. Because this is the penultimate (I googled that word) Thursdaypub, we will do nothing special atall, so it will be a really nice and pleasant Thursdaypub with food and drinks.

We will as usual serve food and the bar is ofcourse open for those who seeks to quench their thrist with beer, cider, wine, liquor or (and) soda.