Information från THS: Nytt medlemssystem

Under Sommaren 2018 så har vårt gamla medlemssystem byts ut. Detta har inneburit en hel del arbete under sommaren för att säkerställa att allting förts över korrekt till det nya systemet. Nu under införandefasen så kommer det tyvärr finnas en del buggar och ber om er förståelse för att vi jobbar på för fullt att allting ska fungera smärtfritt.
 
Vår målsättning är att allting ska vara på plats till kursstarten och då ska förhoppningsvis även Swish-betalning för att smidigare betala sin kåravgift. Under de nästkommande veckorna så kommer det komma ut mer information kring olika delar i medlemssystemet och där vi gärna vill ha input från er kring vad för funktioner ni ser som nödvändiga att ha.
Det finns även nya länkar att förhålla sig till:
 
https://ths.kth.se/pay – Skickas direkt till betalningssidan. Formuläret kan också användas för att förnya sitt medlemskap och man behöver bara fylla in sitt personnummer så känner systemet igen om du finns i Ladok och fyller in dina uppgifter åt dig.
 
https://ths.kth.se/general/ths-membership/ – Sidan är fylld med nyttig information om medlemskapet och vilka regler som man ska förhålla sig till som ny student.
 
FAQ:
Om jag inte är kursregistrerad?
Ditt medlemskap kommer att förbli ett stödmedlemskap tills du har uppvisat en aktiv kursregistrering på KTH. Detta är ett krav från SSSB då du måste aktivt studera på ett lärosäte för att kunna stå i bostadskön.
 
SSSB: För att samla ködagar måste du ta minst 15 högskolepoäng eller motsvarande per termin vid en högskola i Stockholm vars studentkår är ansluten till Stockholm studentkårers centralorganisation (SSCO), samt vara kårmedlem i den studentkåren.
 
När kommer jag kunna se mitt THS-kort i Mecenat-appen?
Så snart integrationen är på plats mellan ArcMember och Mecenat. Vi siktar på att ha det på plats i samband med kursstart.