Sektionslokalen

Vi i IN-sektionen har vår egen lokal på KTH Campus Kista, sektionslokalen Kistan 2.0. Där kan du som student plugga, värma mat, umgås och delta i aktiviteter. Lokalen är öppen för alla studenter – även om du inte är sektionsmedlem – normalt mellan 8-17 vardagar.

Kistan 2.0 används flitigt av sektionens nämnder och klubbar varför sektionslokalen ofta är bokad för olika aktiviteter, interna och externa. Bokningsschemat kan du se här. För information om kommande evenemang som du kan delta i, kolla nyhetsflödet och kalendern här på hemsidan.

Puben

Varje tisdag och torsdag under ordinarie studieperiod (alltså ej under lov eller tentaperiod) är det pub i sektionslokalen Kistan 2.0. Tisdagspubarna anordnas av TMEIT och torsdagspubarna av QMISK. Du hittar närmare info om tema, priser, sortiment och tider i nyhetsflödet samt från mästerierna själva! Normalt är dock puben öppen från 16:00 och stänger senast 03:00.

I puben finns ett stort öl- och spritsortiment samt självfallet vin, cider och alkoholfria drycker.
Även mat och snacks som popcorn och nötter finns att köpa. Allting givetvis till studentvänliga priser för THS-medlemmar!

Hitta hit

Kistan 2.0 ligger innanför entrén till höger om du kommer in i Electrum från Kistagången 16. Tag den första dörren till höger och följ korridoren rakt fram, så har du ingången till Kistan till vänster i korridorens slut. Även när det inte är pub så är Kistan 2.0 öppen för alla studenter att plugga, äta eller umgås i mellan 8-17 vardagar.